Første innlegg

Velkommen til Sjøgaten 12 sin blogg! Nå er vi endelig klare med alt det essensielle på nettsiden. Da var det naturlig å varme opp med et første innlegg.

Det har vært en lang og krevende prosess med å få på plass denne nettsiden. Derfor sitter vi med en svært god følelse i dag.

Moderne kommunikasjon
Vi på restauranten har aldri prøvd oss på denne typen moderne kommunikasjon med kundene tidligere. Derfor er vi glade amatører som kommer til å gjøre vårt beste for å skape en fin blogg. Vi håper at folk forstår at vi ikke akkurat er journalister, og at ting blir litt deretter. Det føles godt å komme i gang med noe nytt, og vi er spente på hvordan denne bloggen kommer til å påvirke virksomheten.

Regelmessige oppdateringer
Vårt store mål er å klare å få ut noe innhold på siden til en hver tid. Regelmessige oppdateringer er et nøkkelord som vi kommer til å huske på hver eneste dag. Det blir interessant å se hvordan folk responderer på muligheten til å følge det indre livet på Sjøgaten 12. Vi er absolutt ikke sjenerte, og er klare til å vise alle våre sider.

Om du er nysgjerrig på restauranten vår så kan du finne mye informasjon på siden etterhvert. Vi kommer til å legge ut både menyen, og informasjon om forskjellige arrangementer. I tillegg kommer stemningsrapporter som dokumenterer alt som skjer. Om dette kan inspirere noen til å ta turen innom restauranten så er det ekstra hyggelig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *