Fuktskader på badet

Det har vært travle dager i restauranten den siste tiden, og det lover godt frem mot julebordsesongen. Det er en av de viktigste inntektskildene for mange restauranter i vinterhalvåret, og perioden rundt jul er derfor svært viktig å gjøre mest mulig ut av. Vi har vært heldig og har gode kunder som stadig kommer tilbake hvert år, og vi strekker oss alltid litt ekstra for å gjør de så fornøyd som overhode mulig.

Fikse badet
Vi holder også på med en renovering av personalbadet i lokalet vårt. Vi var så uheldig og oppdaget at det var kommet noe fuktskader der, så det var noe vi var nødt til å gjøre noe med. Det var ikke de store skadene, men med vannskader er det alltid greit å få ordenet opp i det med en gang før det sprer seg. Kjedelig er det, men slike ting kan alltids skjer og man må bare gjøre det beste ut av det.

bathlife badekarNår vi først måtte gjøre noe med badet tenker vi å pusse det helt opp. Vi er en bedrift som streber etter å skille oss fra mengden, vi lever og ånder for å gjøre det lille ekstra som gjør at kunder får en unik opplevelse hos oss. Men det er ikke bare for kundene vi ønsker å gjøre det. Vi ønsker også å være det perfekte arbeidsstedet for alle ansatte. Vi skal derfor installere et badekar fra Bygghjemmet på badet. Det høres gjerne noe spesielt ut, men den skal bli installert som en kombinasjon sammen med en dusj. Vi jobber i en bransje hvor det kan være mye søl og griseri, så det at ansatte kan rengjøre seg etter en lang dag, er noe vi tror de vil sette pris på, og noe de har bedt om tidligere. Valget står mellom dette badekaret og ett som heter Bathlife Ideal Relax Hvit. Hvilke vi kommer til å velge er vi enda usikker på, så vi skal la de ansatte få stemme på den de synes er finest. Tømrerselskapet som skal gjøre jobben med badet har sagt at det vil kun ta opptil tre uker å få gjort, så vi gleder oss til det står ferdig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *