Historie

2Sjøgaten 12 er en restaurant med lange og stolte tradisjoner innenfor tilberedning og servering av mat. Vi er stolt over å kunne gi kundene en unik opplevelse som de sent glemmer.

Det hele startet for mange år siden da en gutt fra Oslo hadde en drøm. I dag ser vi resultatet av den drømmen.

Suksess fra første dag

Pål Haraldsen startet opp Sjøgaten 12 helt tilbake i 1995. Han hadde i mange år vært en av de beste kokkene i området. Drømmen var helt klart å åpne en egen restaurant som han kunne forme etter sin egen visjon. En septemberdag i 1995 kunne han endelig åpne dørene til et helt nytt serveringssted. Etter en svært god åpningsdag så fortsatt suksessen i de kommende månedene. Dette brukte eieren til å utvide med bar og andre fasciliteter. Resultatet ble at stadig flere mennesker valgte å benytte seg av tilbudet.

Mange endringer

Det har blitt mange endringer hos Sjøgaten 12 gjennom årene. Restauranten har både byttet stil og meny mange ganger. Det har blitt servert alt fra thailandsk mat til ekte norsk husmannskost. Gjennom alle endringene har restauranten gradvis utviklet en sterkere identitet. Dette er noe de fleste faste kunder har lagt merket til.

Dagens utgave

Dagens utgave av Sjøgaten 12 gjør det bedre enn noen gang tidligere. Konseptet er tydelig og tiltrekker store mengder mennesker hver eneste dag. Vi er fortsatt trygt plassert i vårt fantastiske lokale på Norges mest eksklusive brygge. Kokkene har i stor grad vært med fra starten, og har bare blitt bedre med årene.

Sjøgaten 12 ivaretar lange tradisjoner samtidig som man hele tiden forsøker å fornye restauranten. For å følge med i tiden så har vi alltid fokus på å tilby nye retter hver måned. I tillegg er vår meny basert på hvilke råvarer det er sesong for. Dette er en vinneoppskrift som har vist seg å fungere i alle år.

Kommentarerna är avstängda, men trackbacks och pingbacks är på.