Kom innom Sjøgat 12 til helgen!

Taco er blitt Norges nasjonalrett, og vi på Sjøgata 12 har ikke lyst å være noe dårligere. Vi introduserer nå en ukentlig meksikansk aften på restauranten med en svær buffet inspirert av tacoens hjemland. Ta med deg venner og få grupperabatt!

I tillegg til tacobuffett vil være bartendere servere rimelig drinker fra Latin-Amerika. Hva med en Tequila Daquarry fra en bartender med nachos og salsa dip i sombreroen sin?

Perfekt beliggenhet
Sjøgata 12 er lett å komme til uansett hvor i Oslo sentrum du befinner deg. I våre nye og flotte lokaler like ved Aker Brygge kan du kjapt komme innom en tur uansett om shopper på Majorstuen, slapper av i Kongeparken strever på kontoret Vika eller griller med venner i Vigelandsparken. Særlig viktig er det at du tar en tur innom førstkommende helg. Vi prøver noe helt nytt og starter med Taco fra havet! Det vil bli servert en stor meny med forskjellig sjømat inspirert av meksikansk matlaging. Du får fisketaco, rekecocktail med inspirasjon fra Salsa og mye annet snadder. Ut på ettermiddagen starter flamingodansingen og gjester kan nyte den spesielle taco-menyen eller vår ordinære meny mens de drikker latin amerikansk øl eller drikker tequila-drinker.

Ta med deg venner og kjente. Vi varter opp med langbord for de som velger å samle en større gjeng, og parene som dukker opp vil selvfølgelig bli innlosjert på egne bord for en romantisk meksikansk kveld de sent vil glemme.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *