Kontakt oss

Det er enkelt å komme i kontakt med Sjøgaten 12. Vi er alltid tilgjengelige for alle typer henvendelser som du måtte ha.

Det finnes flere måter du kan benytte for å ta kontakt med vår restaurant. Det er bare å ta kontakt om du lurer på noe.

Direkte kontakt

Det beste er alltid å komme innom vårt lokale for en nærmere prat. Det er ingenting vi liker bedre enn å sette oss ned å snakke om løst og fast. Om du ikke har anledning til å stikke innom så kan du ringe oss eller sende en e-post. Vi er tilgjengelige hver eneste dag i hele arbeidstiden. Noen ganger blir det så hektisk at vi ikke rekker å ta telefonen. Dette er noe vi beklager om du skulle være så uheldig. Det er alltid lurt å ringe opp igjen litt senere når det skjer mindre i restauranten.

De som har innspill på driften og tilbudet hos Sjøgaten 12 oppfordres spesielt til å ta kontakt. Vi er avhengige av tilbakemeldinger fra våre kunder for å kunne forbedre oss i fremtiden. Derfor mottas alle forslag med en stor takk. Om noen har spesielle behov så forsøker vi alltid å tilrettelegge for disse på best mulig måte. Vi prøver alltid å bidra til at kundene får akkurat det de trenger hos oss.


    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding

    Kommentarerna är avstängda, men trackbacks och pingbacks är på.