Meny

Hos oss finner du noe for alle. Ingen går skuffet fra Sjøgaten, enten du er på en romantisk middag med din kjære, har en utekveld med gutta (eller jentene) eller tar med familien for en kvalitetsmiddag. Kom innom og få en smaksopplevelse som aldri glemmes!

Kulinarisk perfeksjon

forkMenyen vår består av et bredt utvalg retter laget av anerkjente kokker med de beste råvarer som er å oppdrive. Vårt fokus er på kortreist mat og målet er å gi kunden en så smakfull og genuin restaurantopplevelse som mulig. Vi har spesialister innenfor alle våre hovedfokusområder. Selv om vi har lang erfaring fra arbeid med biff, BBQ og hamburgere, er det sjømat som er vår absolutte lidenskap. På kjøkkenet har vi sjømatskokker som er blant de fremste eksperter på fisk og skalldyr i landet. Hver morgen har vi kokker som møter fiskebåtene som kommer inn for å plukke ut de ferskeste råvarene for dagens middag. Fisk og skalldyr er svært populære valg for våre gjester. Blant annet har vi en av byens beste krabbekaker og rekecocktails.

God mat hele dagen

På Sjøgata 12 tilbyr vi også nydelige frokost-, brunsj-, og lunsjmenyer. Hva med en rekesandwich før du skal på jobb, eller hva med å ta lunsjen med en våre mange ferske fiskesupper laget fra bunnen av? Mulighetene er mange når man tar turen innom vår restaurant. I tillegg til mat spesialiserer vi oss også på god drikke. Vi har et vinkart i verdensklasse og et utrolig utvalg av øl fra hele verden. På denne måten sikrer vi både variasjon og kvalitet for våre kunder.

Vi er alltid klare for å gi deg en kulinarisk opplevelse i toppklasse. Våre ansatte har lang erfaring i å yte maksimalt i en hver situasjon. Besøk oss i Sjøgaten 12 og utforsk samtidig Norges vakreste brygge. Du vil garantert ikke angre på valget!