Ny ytterdør!

Bilde: Bygghjemme.no
Bilde: Bygghjemme.no
Vi har lenge hatt et ønske om å gi frontpartiet av lokalet en ansiktsløftning. Da var det naturlig med en ny ytterdør.

Døren er jo det første som møter kundene før de kommer inn til oss. Derfor er vi opptatt av at de skal få et godt inntrykk fra første sekund.

Kjøpt på nett
Det er alltid mye å gjøre på restauranten, og vi elsker derfor alle tiltak som kan spare oss for litt tid. Da var det med glede at vi kunne konstatere at ytterdører faktisk er rimeligere på nett enn i butikk. Vi fant raskt frem til nettbutikken Bygghjemme. Etter å ha sett på noen modeller fattet vi et valg, og bestilte den døren som passet beste med interiøret. Det gikk faktisk oppsiktsvekkende kort tid før vi fikk levert produktet til restauranten. Dette medførte at vi måtte kaste oss rundt for å få byttet ut den eksisterende døren midt i åpningstiden.

Mye enklere
Om noen er skeptiske til netthandel så vil vi absolutt si at de ikke har noe å frykte. Det virker som om dette segmentet har utviklet seg mye de siste årene. Utvalget fremstår som nærmest uendelig uavhengig av hva man skal kjøpe. Det var veldig fint å få gjennomført noe så raskt uten at vi måtte bruke mye dyrbar tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *