Oppsummering av sommeren

Sommersesongen er virkelig over nå og vi sitter og ser på hvordan året har gått, og hvordan resultatene har fulgt de ulike innsatsen vi har gjort for å øke standarden her i vår restaurant. Vi er ganske enige om at terrassen virkelig tiltrekker seg mange kunder, og er en stor del av vår suksess, men også de nyansatte vi fått i løpet av året, sammen med noen mindre endringer på vår meny. Hvis du ser på det i helheten, er vi sikre på at 2016 vil vise seg å bli et viktig år for restaurantens suksess.

 
Refleksjoner over en utvidet terrasse 2017
Siden terrassen har vist seg å være svært populært blant våre gjester, og en ekte gullgruve for oss på restauranten, så diskuterer vi akkurat nå muligheten for å utvide terrassen til neste år. Vi har allerede sjekket litt på tomten som ligger rett ved siden av, byggetillatelser , og lignende ting som kanskje må løses rent juridisk.

 
Det andre har vi allerede fikset, og det er å kjøpe mer utemøbler. Vi tar alltid mulighet til å shoppe på høsten når du vet at butikkene selger det for reduserte priser fordi det er utenfor sesongen. Denne gangen har vi funnet et godt sett for godt pris på www.trademax.no – så her har vi vært veldig proaktike syns jeg.

 
Det er mange andre ting vi ønsker å gjøre også som påvirker restauranten, men vi har valgt å sette terrassen i første omgang nå. Roma ble ikke bygget på en kveld, ikke sant? 🙂 Men ideen er å få til et miljø som vil føles som at du er i utlandet. Veldig mye växligheter, veldig lounge-lignende møbler, fin bakgrunnsmusikk, og infrarød verme.

 
Planer for vinteren – julebord
Du kan allerede nå melde deg på julebord i desember. Vi vil kjøre den tradisjonelle julemiddag på mandager, onsdager og fredager frem til julaften – som starter kl 18:00. Det er ikke noe krav om at du må bestille et bord, men av erfaring vet vi at det kan bli virkelig fullbooket , så hvis du ønsker å være sikker på å få et sted så er en reservasjon at anbefalle.

 

julebord-i-desember

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *