Shopperne inntar Sjøgata 12!

Aker Brygge er muligens Norges beste shoppingområde, med et svært kjøpesenter og et mangfoldig utvalg andre shoppingmuligheter. I tillegg finnes det uttallige utesteder, kafeer og restauranter der man tilbringe lunsj- og middagspauser (og selvfølgelig feste på kvelden).¨

På Sjøgata 12 er vi ikke dårligere og slår på stortrommen for shoppere og sightseere. Alle er velkomne hos oss, og vi lar ingen kunder forlate stedet uten å være fornøyde.

Full fart på brygga
Det virker som om sommershoppingen på Aker Brygge har startet for fullt. Vi har i det siste opplevd en svær økning i etterspørselen etter vår lunsjmeny. Gjestene som strimler til Sjøgata 12 har gjerne svære shoppingposer under armene og er ikke sene med å bestille de klassiske rettene vi tilbyr i vår lunsjmeny. Særlig populær er rekebaguetten og havburgeren. I solsteiken går også champagneflaskene våre unna. Vi tilbyr et stort sortiment av musserende og champagne i vår restaurant. Også milde lunsj cocktails er populære når du tar en liten pause fra sightseeing og shopping.

Unike muligheter for handel
Aker Brygge har noen av landets beste shoppingmuligheter, med et svært kjøpesenter i tillegg til et uttall andre mindre butikker. Serveringssteder kryr det også av, men vi vil selvfølgelig anbefale et lite sted du kanskje har hørt om som heter, ja nettopp, Sjøgata 12. Så ta deg en hel dag med gode venner og nyt den på Aker Brygge, og stikk innom oss for en herlig opplevelse med mat og drikke. På kvelden setter vi på musikken på fullt og åpner danseområdet inne i lokalet. Der står våre erfarne bartendere klare med sine mikseferdigheter og gode humør.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *