Statusoppdatering fra Sjøgata 12!

På Sjøgata 12 er det som vanlig fullt liv. Dette merker de fleste gjester som tar turen innom vårt spisested.
Nå for tiden er det store forandringer på gang, men restaurantlivet pågår som vanlig. Og på Sjøgata 12 er det alltid noe som skjer.

Fine tider
Det nærmer det seg sommer på Aker Brygge. Våren er kommet, temperaturen stiger og oslofolk og turister inntar nå området for fullt. På Sjøgata 12 yrer det om dagen og vi utvider vårt tilbud av mat og drikke fortløpende. I det siste har vi arrangert en rekke større eventer, med vårfester for bedrifter, brylluper, konfirmasjoner, utdrikkingslag, bursdagsfester, etc. Våre store lokaler gjør at mens nye og gamle gjester nyter sine middager i rolige omgivelser, blir store eventer holdt på aandre steder i lokalet. I dag har vi hatt storbesøk fra en av de fjongeste meklerkontorene på Bryggen. En av vinene som ble bestilt, en eldgammel rødvin, ble solgt for 22.000 kroner ifm med meglerkontorets avslutningsfest for en pensjonert ansatt. Dette er den dyreste flasken som er blitt solgt i Sjøgata 12s historie, og flasken var tappet før krigen!

Uteservering og god vin
Utvalget av vin er noe Sjøgata setter svært høyt, og vi har selvfølgelig alle slags årganger og priser, men det må være lov med litt selvskryting når man opplever et slikt salg.
Fremover satser vi stort på uteserveringen vår, og kommer til å doble antall bord utenfor restauranten. Dette vil gi gjester en mer personlig opplevelse når de drar ut for å spise sammen, og flere vil få muligheten til å nyte sola når sommeren kommer for fullt og nyte de vakre omgivelsene på Aker Brygge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *