Steinsprut!

Faen heller. Steinsprut. Finnes det noe verre? Ja, ok, selvfølgelig finnes det mye, mye verre ting her i verden. Men i mitt liv – som jeg må si må være ganske bra for at dette skal være det verste som finns – er steinsprut noe jeg bare hater.

Var ut og kjørte for noen dager siden, og gjett hva, en bil bak meg syntes at jeg kjørte så sakte at han (mest sannsynlig han, så ikke ansiktet) bare spant forbi. Vanligvis ville jeg bare blitt litt irritert, men han (ja, jeg vil fortsette å kalle personen «han») laga steinsprut! Og for noen steinsprut. Heldigvis for meg er det veldig enkelt å fikse, selv når noen virkelig har laga steinsprut.

steinsprut

Jeg følte meg mye, mye bedre da jeg så videoen over, som viser at det faktisk ikke er så vanskelig å fikse steinsprut. Hvem ville ha trodd det? Jeg var sikker på at hele vinduet måtte byttes ut – men nei, slik var det ikke. Derfor begynte jeg å søke rundt, og fant da siden over – som igjen viser at dette er et problem det er mulig å fikse.

Jeg ble glad, så glad. Jeg er glad i bilen min – og alle skader gjør at jeg blir så sint. Da det først skjedde stanset jeg dessverre. Jeg ville jage etter, men var redd for å få ytterligere skader. Denne personen er ansvarlig og burde jo betale alle skader – men verden er ikke rettferdig. Siden jeg i øyeblikket kun tenkte på bilen fikk jeg heller ikke med meg hvilket nummer bilen hadde – og da er jo alt tapt.

Ja, jeg vet at jeg aldri vil få dekket dette av mannen som kjørte bilen, men heldigvis trenger jeg heller ikke å slenge ut alt jeg har av penger for å bytte glass- En løsning er tilgjengelig, og det er ikke så ille som man kunne tro. Dette er mitt råd til deg: Se alltid etter løsninger før du blir sint, redd eller irritert. Ofte er løsningene klare takket være nettet.

Hvis du har historier om steinsprut, eller en kommentar til min, skriv gjerne i kommentarfeltet under.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *