Ta bra vare på dine ansatte

Richard Branson sa en gang at ”Kunden skal ikke være først. De ansatte kommer først. Hvis du tar vare på de ansatte, vil de ta vare på kundene dine”. Dette er en veldig viktig ting han tar opp, og det er 100 % i tråd med hvordan vi tenker her på Sjøgata 12.

Vi vet at arbeidet i restauranten kan være stressende og at man vil håndtere mange baller i luften på en og samme gang. Vi vet også at det er tøft å jobbe skift og delt turnus, men vi prøver å gjøre det så bra som mulig for våre ansatte i løpet av den tiden de er her og arbeider, sånn at de skal føle at vi bryr oss, og at vi setter pris på hva de gjør for vår restaurant.

Et beroligende hvilerom
Vi har hatt en stab rom hvor de ansatte kan sitte ned og hvile litt i friminuttene, og også mellom deres skift hvis de jobber splitt dager. Rommet er utstyrt med bord og stoler, et litet kjøkken, en TV og en kommode. Nå har vi vært ute og bestilte en sovesofa også som vi har funnet på Trademax. Våre ansatte manglet et sted å legge seg ned og strekke ut kroppen, og vi lytter til våre medarbeideres ønsker. Om noen få dager kan vi tilby et beroligende sted slik at personalet kan stoppe og puste i fred og ro når det blir for stressende ute i restauranten.

Personale aktiviteter som styrker teamene
Vi arbeider også mye med teambuilderne her hos oss, og derfor reiser vi vanligvis bort to ganger i året for å gå på ulike aktiviteter som er for dem å arbeide sammen i grupper, bli kjent med hverandre bedre og ha tid sammen utenfor restauranten.Vi har vært på eventyr kurs i Bergen, kanopadling i Trondheim og på ulike fjellturer . Dette er noe som de ansatte setter pris på veldig mye og ser frem til hvert år.

fire ild
Kanskje vil vi lære å lage ild fra bakken!

Før høsten ser vi på en speiderleir, som ligger to mil ut i skogen hvor du skal bo i tre dager og lære deg å overleve. Når vi stemte av det internt, så var dette det alternativet som personalet virkelig ønsket å gå bort på. Det kan være en veldig fin tur, tror jeg! Og fremfor alt kan man lære seg utrolig mye på en slik tur også. Kunnskap som du kan dra nytte av gjennom hele livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *