Våren er her!

Som tittelen på denne bloggposten tilsier, så er varmere tide kommet. Og for oss i restaurantbransjen er det en veldig god tid. Folk begynner å trekke mer ut og tar gjerne måltider med familie og venner ute på restaurant i stedet for å lage mat hjemme. Det er nok noe med det ekstra dagslyset og den varme solen som gjør at mennesker rett og slett blir litt mer tiltakslysten. For å gjøre ting klart til sommermånedene har vi også bestilt inn nytt møblement til vårt uteareal. Vi var veldig heldig og fikk det til en billig penge, og du kan faktisk også få 50% rabatt på utemøbler her.

Selv så valgte vi en Castell komplett sofagruppe og en større Majestic spisegruppe. Det passer godt med utformingen og møblementet vi har ifra før av, og jeg tror nok at gjestene våre vil sette stor pris på at vi har fikset litt opp. På tross at vi har en stor gruppe med trofaste kunder som nok helt sikkert hadde kommet om vi har nytt møblement eller ikke, det er jo tross alt maten som er det viktigste trekkplasteret, så hjelper et fint og moderne uteområdet på helhetsinntrykket.

Det er viktig å ikke havne i en komfortsone, og alltid se etter nye måter man kan forbedre ting på og gjøre ting enda litt bedre. Det er nok en stor grunn til at vi gjør det så bra som vi gjør. Vi er aldri helt fornøyd, og alltid på jakt etter det neste nye!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *