Velkommen til karaoke og kreps

Vi har endelig gleden av å introdusere arrangementet «Karaoke og kreps» på vårt spisested. Dette er et tiltak vi tror er sårt tiltrengt, og som virkelig kan slå an blant nordmenn.

Det er ingen grunn til å være sjenert på karaoke. Det gjelder å huske på at alle andre er like dårlige til å synge.

Utvid dine horisonter!
Her i Sjøgata 12 prøver vi alltid å utvide horisontene våre. En av våre japanske gjester har nylig etterlyst et karaokekonsept på Sjøgata. Derfor har vi nå bestemt oss for å starte et onsdagskonsept. Hver onsdag fra kl 18.00 vil det nåbli arrangert karaoke i baren hos oss. Det vil også her bli servert tapas fra vår sjømatmeny med ferske råvarer, og du vil også ha muligheten til å kjøpe drinker fra våre svært erfarne bartendere. I tillegg har vi selvsagt et stort utvalg av øl og vin tilgjengelig. Karaokeanlegget vårt er nytt fra Tyskland med den beste sounden i hele Norden. Det er liten tvil om at du kommer til å få en kveld du aldri vil glemme – med andre ord : «its raining men!!». Vi har et stort utvalg av sanger i flere sjangere og årstall. Det er også «Happy Hour» fra kl 22 til 23.

Om dette høres spennende ut så utfordrer vi deg til å ta turen innom på onsdag. Det gjelder å utfordre seg selv en gang i blant, og karaoke er en god anledning til dette. Når man i tillegg får servert utsøkt mat så er det lite i Oslo som kan konkurrere med dette tilbudet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *