Vi går mot en hest av metalliske farger og toner

Vi har hatt en helt fantastisk sommer så langt, og mer skal komme. Terrassen har vært fylt nesten hver kveld i løpet av sommeren, bortsett fra de dager da regnet har strømmet ned fra himmelen – men nå vil vi gjøre det finere inne i lokalene, slik at det ikke føles så kjedelig de dager du måtte sitte innendørs i sommer.

Black metal får en ny mening
Når jeg skriver at vi vil endre til black metal i høst hopper du sannsynligvis av stolen, ha ha. Men når jeg skriver om black metal for oss på Sjøgata 12, så det er et trendy interiørstil som jeg tror vil vises mer og mer i høst. Det handler om å begynne å dekorere med mørkere farger igjen, etter en lang tid hvor alt skal være hvitt og lyst – og det forespås også at det vil være mange detaljer og påvirkninger i metall i innredningen.

Vi har derfor vært på jakt på nettet for å plassere forhåndsbestillinger for ny hjemmeinredning slik at vi vil holde oss à jour med moten. Vi ble fast på www.chilli.no hvor det ble en handlekurv fylt med forskjellige ting. Vi benyttet anledningen til å bestille ny belysning, nye tepper, nye lyslykter og nye gardiner. Mesteparten av det vil gå i svart, mørk grå og lilla metallic. Litt futuristisk atmosfære kan du si, som jeg tror vil gi en fin kontrast til våre gamle bygninger som vi sitter i her.

Banan-iskrem tilbake på dessertmenyn – barnas favoritt!
Nå i juli vil vi ta tilbake vår berømte banan-iskrem på menyen. Denne gangen med organiske bananer som fryses og deretter piskes opp til en deilig mousse. Den er toppet med karamell, honning og valnøtter. Og sammen serveres en kald ostekake med kjeks og vanilje smak. Hvis du ikke har prøvd denne herlige dessert før du må komme forbi i sommer og teste den. Barna fullkommingen elsker den!

Vi har også valgt et par andre godsaker som skal vises på sommermenyen igjen. Velg fra tonnevis av fantastiske smaker. Hvilken er din favoritt?

  • Jordbærkake med sitron
  • Sjokolademousse med kirsebær og kokos flak
  • Tradisjonell budapestbakverk
  • Sticky vaniljekake med multebær og iskrem
  • Fløtekake

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *