Vi ruster opp lokalet for høsten

Nå begynner temperaturen å falle litt, og vi føler at det er fall på gang i landet. Trærne har begynt å få røde og gule farger og bladene faller sakte fra trærne. Nå må du tenke litt når du velger klær på morgen, fordi det har begynt å bli litt kjøligere. Noen har allerede begynt med lue, skjerf og votter i morgen på vei til jobben.

Vi bruker det beste av høsten
Hos oss på Sjøgata 12 merker vi at det blir mørkt litt tidligere på dagen, og vi har tatt fra, lys for å få en koselig atmosfære for våre gjester. Det er noe uslåelig romantisk å få til å spise en middag på en lørdag kveld når høsten kommer, da mann for første gang bringer ut lysene igjen og koser med et glass rødvin. For dem som har ildsteder hjemme er det sannsynligvis omtrent samme følelse å begynne å ilde i ovnen igjen, og sitte i et varmt teppe foran en levende ild, ikke sant?

Vi vil også komme til å erstatte lampene nå
En annen investering for høsten er at vi kjøpte hjem ny belysning som vil gi en ekstra koselig følelse til våre gjester i løpet av de mørke vintermånedene. Vi tok faktisk rådet fra en ekspert på lys som hjalp oss å finne riktig lamper for rommene våre, så nå er det et nytt lys på vei til å leveres fra www.chilli.no her i dagene.

Hvis vi skal snakke om vår meny vil det ikke bli noen store endringer, uten vi holder oss til den vanlige a la carte menyen vi har hatt de siste årene. Det vil bli lagt på noen sesong desserter fremover i juletidene, selvfølgelig, men mer forendring enn det vil det ikke bli.

Det er imidlertid noen mindre renoveringer som vi har på vår liste å gjøre i løpet av høsten også, men de er så små at du gjester sannsynligvis ikke engang har lagt merke til det. Vi jobber med å merke ned disse små ting. Men det er kanskje noen andre som har tenkt på det så vi kan i stedet skrive ut en liste her, så du vet hva vi allerede er i rørledningen for å fikse (og derfor trenger du ikke å føle plikt til å informere oss om det)

  • Skifte lyspærer i damerommet
  • Feste en løs dørpakning i hallen
  • Reparere en ødelagt stikkontakt i kjøkkenet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *